Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Αποτελέσματα ECPE Νοεμβρίου 2012

Αποτελέσματα ECPE Νοεμβρίου 2012

Απο την Ελληνοαμερικανικη Ενωση -

'Ημερομηνίες ανακοίνωσης αποτελεσμάτων

Τα αποτελέσματα ECPE Νοεμβρίου 2012 του Πανεπιστημίου του Michigan θα είναι διαθέσιμα για τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών στις 28 Ιανουαρίου 2013.'  Συγχαρητηρια σε ολους τους επιτυχοντες.

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Τρεις εξεταστικές περίοδοι ECCE ανά έτος

Απο την Ελληνοαμερικανικη Ενωση -
'Τρεις εξεταστικές περίοδοι ECCE ανά έτος

Το CaMLA ανακοίνωσε ότι θέτει στη διάθεση των υποψηφίων επιπλέον εξεταστικές περιόδους το Σεπτέμβριο και Μάρτιο. Λαμβάνοντας υπόψη τις απόψεις του εξεταστικού κοινού στην Ελλάδα, η Ελληνοαμερικανική Ένωση πρόκειται να προσφέρει το ECCE στην εξεταστική περίοδο του Μαρτίου από το 2014. Με αυτόν τον τρόπο, οι καθηγητές Αγγλικής και τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών θα έχουν τη δυνατότητα να προγραμματίσουν έγκαιρα πώς θα επωφεληθούν από την τρίτη εξεταστική περίοδο. Προς το παρόν, η Ελληνοαμερικανική Ένωση δεν θα προσφέρει την εξεταστική περίοδο του Σεπτεμβρίου εκτός αν εκδηλωθεί σχετικό ενδιαφέρον από υποψήφιους, καθηγητές και Κέντρα Ξένων Γλωσσών. ' Απο την Ελληνοαμερικανικη Ενωση

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

2013 Ευχες - Αποτελεσματα Εξετασεων Michigan ECPE Νοεμβριου Cambridge Δεκεμβριου 2012

Τις καλυτερες ευχες μας για το 2013 και καλη επιτυχια σε οσους περιμενουν με αγωνια τα αποτελεσματα εξετασεων Michigan ECPE Νοεμβριου και Cambridge και Edexcel Δεκεμβριου 2012.